preloader

O nama

  • Animated Figure

BA MIND je nastao s ciljem promoviranja poslovne analize i najboljih praksi u tom području. Želja nam je poslovnim analitičarima, ali i tvrtkama koje provode aktivnosti poslovne analize pružiti najbolje edukacije i savjetovanje kako bi osigurali izvrsnost u poslovnoj analizi.

O osnivačici

SVG Icon

Maja Golubić Pirić (PMI-PBA, CBAP, PSPO) poslovna je analitičarka posvećena kontinuiranom promicanju poslovne analize kao profesije.

Tijekom svog dugogodišnjeg radnog iskustva imala je prilike raditi na mnogim projektima izrade custom rješenja u javnom i privatnom sektoru primjenjujući tradicionalne i agilne metodologije razvoja.

Osim rada na projektima, pomagala je tvrtkama u procesima uspostavljanja internih centara kompetencija/izvrsnosti, uspostavljanja standarda poslovne analize, poboljšanja kvalitete aktivnosti poslovne analize, pronalaska najboljeg kadra te razmjene znanja.

Redovito drži edukacije iz područja poslovne analize te sudjeluje kao predavač na međunarodnim konferencijama (BA&Beyond, Balkan BA Conference, Change Conference), fakultetima i meetupima.

I sama se kontinuirano usavršava te je prva poslovna analitičarka u Hrvatskoj koja je stekla oba renomirana međunarodna certifikata iz poslovne analize - PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA) te IIBA Certified Business Analysis Professional (CBAP).
Osim njih, stekla je i certifikat u području Scruma - Professional Scrum Product Owner (PSPO I).

  • Animated Figure

Tečajevi

Pronađite odgovarajuću edukaciju iz područja poslovne analize i prijavite se.

Usluge

Nudimo specijalizirane edukacije, usluge savjetovanja te usluge poslovne analize.